عنوان: خلاصه گزارش بیست و پنجمین جلسه شورای سیاست گزاری و برنامه ریزی صنعت آسانسور
۱۳۸۸/۵/۲۴

بیست و پنجمین جلسه شورای سیاست گزاری و برنامه ریزی صنایع آسانسور با حضور اعضا و مدعوین در تاریخ 18 مرداد ماه سال جاری در محل وزارت صنایع و معادن و با هدف بررسی موضوعات ذیل برگزار شد:

1- آموزش در صنعت آسانسور و پله‌برقی و بهره‌گیری از تسهیلات اعتباری سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی (تشریح و توضیحاتی توسط مهندس مسعود شفیعی معاون محترم سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ارائه گردید)

2- ارائه نتایج بررسی‌های سندیکا پیرامون ارائه راهکارهای مناسب برای اجرای پروژه حذف موتورهای دو سرعته و جایگزینی فن‌آوری‌های پیشرفته vvvf .

3- راهکارهای اجرایی شدن بازرسی‌های ادواری.

این جلسه با سخنان دبیر شورا و ارائه آخرین اخبار و رویدادهای صنعت آغاز شد. سپس مهندس صالحی نیا مدیرکل نیرو محرکه و ماشین‌سازی وزارت صنایع و معادن، ضمن ابراز خوشوقتی از حضور در این جلسه و جلسات قبلی و بررسی مسائل و مشکلات صنعت آسانسور اظهار امیدواری کرد که برای حل معضل و مشکلات این صنعت گام‌های موثری برداشته شود.

آقای محمد منصوری رئیس هیات مدیره سندیکا ضمن بیان اخبار صنایع آسانسور و پله‌برقی از پایان مدت هیات مدیره چهارم و برگزاری مجمع عمومی و انتخاب پنجمین هیات مدیره خبر داد و در مورد فعالیت هیات مدیره چهارم گفت: مجموعاً یکصد و یازده جلسه (با حداقل تعداد نفرات 12 نفر حاضر در جلسه) برگزار گردیده است و با در نظر گرفتن میانگین زمانی 4 ساعت برای هر جلسه مجموعاً مقدار پنج هزار و پانصد نفر ساعت جلسه برگزار گردیده است.

در ادامه دبیر کمیته فرهنگی سندیکا به ارائه گزارش حذف موتورهای دوسرعته و جایگزینی سیستم‌های vvvf پرداخت و با احتساب 96000 کیلو وات ساعت صرفه‌جویی انرژی برق در آسانسورهای نصب شده جدید (به تعداد میانگین هر سال 20000 دستگاه) مقدار صرفه‌جویی ریالی آن را سالانه بیست و هفت میلیارد ریال اعلام کرد.

آقای تقوی دبیر شورا در مورد دیگر دستور بیست و پنجمین جلسه شورا گفت: باید توجه داشت که مباحث راهکارهای اجرایی شدن بازرسی ادواری از مباحثی است که از جلسات پیشین باقی مانده و نیاز به بررسی و تصمیم‌گیری دارد.

مهندس فاطمی نماینده ستاد تحول صنایع و معادن وزارت صنایع در مورد ماموریت این ستاد توضیح داد: یکی از پروژه‌ها و ماموریت‌هایی که ستاد تحول صنایع و معادن دارد بهینه کردن فرآیندها و محصولات می‌باشد و در این راستا از هر اقدام و پیشنهادی استقبال می‌کند.

آقای مهندس ابراهیمی رئیس گروه تجهیزات ماشین سازی و نیرو محرکه وزارت صنایع نیز در مورد معضل مهر فروشی در صنعت آسانسور گفت: با توجه به این كه در مواد قانونی مربوطه تصریحی در مورد این كه مهر فروشی جرم محسوب می‌شود وجود ندارد، می‌باید راهكارهایی برای برخورد با شرکت‌هایی كه اقدام به مهر فروشی می‌كنند بیاندیشیم.

قابل ذکر است علاوه بر پیگیری و اخذ تصمیم در موارد فوق در جلسه آتی شورا (جلسه بیست و ششم) سایر مواردی که مورد بحث و بررسی قرار خواهند گرفت عبارتند از:

1- تهیه راهکار و روش‌های اجرایی شدن بازرسی‌های ادواری آسانسور.

2- تشکیل اتحادیه سراسری صنف تولید کنندگان قطعات و مجموعه ها، واحد‌های طراحی و مونتاژ آسانسور و پله برقی ایران و خدمات وابسته.

3- تعریف شرکت‌های متخلف و نحوه برخورد با آنها / تشکیل شورای انضباطی و نظارت بر فعالیت شرکت‌ها / تعیین اعضای شورای مورد نظر و دبیرخانه آن / تدوین آئین نامه مربوطه.

همچنین مقرر گردید بیست و ششمین جلسه شورای سیاست‌گزاری و برنامه ریزی صنایع آسانسور و پله‌برقی با حضور اعضاء و نمایندگان صنایع آسانسور و پله‌برقی در روز سه شنبه 24 شهریورماه راس ساعت 30/17 در محل سندیکای آسانسور و پله‌برقی ایران (خیابان ستارخان، خیابان تهران ویلا، خیابان هورسر، پلاک 30، طبقه سوم) همراه با مراسم افطار برگزار شود.