فراخوان کمیته تخصصی آسانسور

انـجـمـن مـهنـدسـان مـکـانـیــک ایـــران

 
 
   
 

کمیته تخصصی مهندسان آسانسور و پله برقی انجمن مهندسان مکانیک ایران، اولین مجمع عمومی این کمیته تخصصی را از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روز شنبه ۳/۱۲/۸۷ در محل دفتر انجمن مهندسان مکانیک ایران به نشانی: تهران، خیابان سپهبدقرنی، بالاتر از چهارراه اراک، بن بست دژن، پلاک ۲/۱۴۸ برگزار خواهد کرد. تصویب اساسنامه، انتخاب اولین هیات مدیره و انتخاب اولین بازرسان از اهم موارد مورد بررسی در این مجمع عمومی خواهد بود.

 
   
 

روابط عمومی این کمیته تخصصی همچنین ضمن ارسال نمابر متن اساسنامه پیشنهادی، خواستار ارائه نقطه نظرات و دیدگاه ها و مشارکت فعالانه اعضاء در این مجمع گردیده است. علاقمندان نظرات و پیشنهادات خود را تا تاریخ ۱۹/۱۱/۸۷ به دفتر انجمن مهندسان مکانیک ایران تحویل یا به نمابر ۸۸۹۰۰۹۶۵-۸۸۸۹۲۸۱۴ ارسال نمایند.

این دفتر همچنین از کلیه علاقمندانی که هنوز عضو انجمن مهندسان مکانیک ایران نشده اند، درخواست کرد تا تاریخ تشکیل مجمع مراحل عضویت و اخذ کارت خود را کامل نمایند.


 

اساسنامه داخلی کمیته تخصصی آسانسور انجمن مهندسان مکانیک ایران


 

ماده ۱- هدف

گسترش و اعتلای مهندسی آسانسور* در جامعه ایران و ایجاد پایگاه ارتباطی علمی و فنی برای کارشناسان و متخصصان این زمینه در کشور.

 

ماده ۲- تعاریف

در این اساسنامه اسامی به بشرح زیر به اختصار به کار گرفته شده‌اند:

 

انجمن: انجمن مهندسان مکانیک ایران

کمیته: کمیته تخصصی آسانسور انجمن مهندسان مکانیک ایران

اعضاء: گروهی از اعضای انجمن که در این کمیته نام‌نویسی نموده‌اند.

 

ماده ۳- عضویت

گروهی از اعضای انجمن که علاقمند به فعالیت در زمینه صنعت آسانسور باشند و شرایط زیر را داشته باشند می‌توانند در کمیته نام‌نویسی نمایند.

- دارای مدرک مهندسی یا بالاتر در گرایش‌های آسانسور، مکانیک، برق، عمران و سایر رشته‌های مرتبط با این صنعت با دو سال سابقه کاری مفید در صنعت آسانسور

- تکنیسین‌ها و استادکاران آسانسور که حداقل 5 سال در این صنعت، فعالیتهای فنی قابل توجهی انجام داده باشند.

- شرکت‌های با فعالیت مرتبط به این صنعت به‌عنوان اعضای حقوقی

- مهندسان با سابقه کار کمتر از دو سال و دانشجویان رشته‌های مهندسی آسانسور و سایر گرایش‌های مهندسی علاقمند به این صنعت به عنوان عضو وابسته

علاوه بر موارد بالا هیئت‌مدیره کمیته می‌تواند از افرادی که ویژگی‌های بالا را نداشته باشند ولی در پیشبرد صنعت آسانسور فعالیت‌های چشمگیری انجام داده باشند، برای عضویت افتخاری دعوت به عمل آورد.

همه اعضا باید با همکاری یکدیگر کمیته را در رسیدن به هدف‌های خود یاری دهند و نباید کاری کنند که به حیثت و اعتبار کمیته در جامعه لطمه وارد شود. آیین‌نامه نحوه برخورد با تخلف‌های اعضا را اولین هیئت مدیره کمیته تدوین خواهد نمود.

 

ماده ۴- تشکیلات

۴-۱- مجمع عمومی کمیته که عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری کمیته می‌باشد متشکل از اعضای اصلی است که حداقل هر سال یک بار برای رسیدگی به امور کمیته و تصویب برنامه‌های کلی و تراز مالی و یا انتخاب هیئت‌مدیره تشکیل می‌شود.

دعوت به تشکیل مجمع از طرف هیئت‌مدیره کمیته طی نامه، ایمیل یا نمابر به آخرین نشانی اعلام شده اعضا یا درج در یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار صورت می‌گیرد. جلسه با حضور حداقل ۵۰٪ اعضا برای بار اول رسمیت می‌یابد. در صورت نرسیدن تعداد حاضران به حد نصاب ۵۰٪ تعداد کل اعضا در بار اول، مجمع با فاصله زمانی ۲۰ تا ۳۰ روز بعد تشکیل می‌یابد و با هر تعداد اعضای شرکت کننده رسمیت می‌یابد.

۴-۲- هیئت‌مدیره کمیته که مسئولیت اداره کمیته را در فاصله انتخاب شدنشان از طرف مجمع عمومی تا انتخاب هیئت‌مدیره جدید به عهده دارد، مرکب از ۷ نفر از مهندسان بارز عضو اصلی کمیته با سابقه حداقل ۱۵ سال کار مفید در صنعت آسانسور است که شهرت حرفه‌ای داشته و خوشنام باشند و با رای مستقیم یا غیر مستقیم** مجمع عمومی برای مدت ۴ سال انتخاب می‌شوند. از این تعداد، ۵ نفر عضو اصلی و ۲ نفر عضو علی‌البدل هیئت‌مدیره خواهند بود.

۴-۳- مجمع عمومی ۲ نفر بازرس نیز از بین اعضای اصلی برای یک دوره ۲ ساله انتخاب می‌نماید.

۴-۴- اعضای حقوقی فقط یک رای دارند.

۴-۵- شرکت اعضای وابسته در مجمع عمومی آزاد است ولی نمی‌توانند کاندید بشوند و رای بدهند.

۴-۶- هیئت‌مدیره از بین خود یک نفر را به عنوان رئیس با رای اکثریت هیئت‌مدیره تعیین می‌نماید.

۴-۷- شرکت اعضای علی‌البدل در جلسه‌های هیئت‌مدیره بصورت مشاور و بدون حق رای آزاد است.

 

ماده ۵- مرکز کمیته

مرکز کمیته ساختمان انجمن مهندسان مکانیک ایران به نشانی: تهران- خیابان سپهبدقرنی- بالاتر از چهارراه اراک- بن‌بست دژن- شماره ۲/۱۴۸ می‌باشد.

 

ماده ۶- مدت

مدت کمیته از تاریخ تشکیل نامحدود است.

 

ماده ۷- وظایف و فعالیتها

۷-1- ترویج و ارتقای مستمر دانش و فن‌آوری پیشرفته صنعت آسانسور، پلکان برقی، پیاده‌رو متحرک و سطح شیبدار متحرک با برگزاری کنفرانس‌ها، سمینارها، نمایشگاه‌های صنعتی و همایش‌های علمی، فنی و تخصصی.

۷-۲- همکاری در تدوین و ترویج استانداردهای ملی

۷-۳- پشتیبانی از استفاده از استانداردهای تخصصی

۷-۴- ایجاد پایگاهی مناسب بمنظور تبادل اطلاعات و آخرین تحقیقات

۷-۵- ارزیابی و بازنگری برنامه‌های آموزشی، علمی، پژوهشی، صنعتی و ارائه خدمات کارشناسی در این زمینه

۷-۶- شناسایی، تجزیه و تحلیل مشکلات فنی و نارسائی‌های این صنعت درکشور و ارائه راه‌حلهای مناسب

۷-۷- ارائه خدمات فنی، مهندسی

۷-۸- ترغیب و تشویق محققان، صنعتگران و دانشجویان در پیشبرد فعالیت‌های علمی

۷-۹- تبادل اطلاعات و هماهنگی با انجمن‌ها و سازمان‌های علمی داخلی و خارجی

۷-۱۰- ارائه نقطه نظرات تخصصی به سازمان‌های ذیربط

۷-۱۱- حمایت از حقوق قانونی اعضاء بخصوص در زمینه‌های علمی و تخصصی

۷-۱۲- تهیه‌، تدوین و ترجمه مقالات علمی و فنی، انتشار نشریه و کتاب به منظور ارائه نتایج آخرین دستاوردهای علمی، مهندسی و پژوهشی

تبصره- چنانچه از فعالیت‌های علمی بعضی از اعضا درآمدی عاید کمیته شود، قسمتی از آن درآمد به تشخیص هیئت‌مدیره می‌تواند به نسبت تاثیر آن اعضا به آنها پرداخت گردد.

 

ماده ۸- اصلاح اساسنامه

هرگونه تغییری در اساسنامه به پیشنهاد هیئت‌مدیره یا حداقل 30% از اعضای کمیته در مجمع عمومی سالانه صورت می‌گیرد. برای تصویب این تغییر، موافقت بیش از 50% اعضای اصلی کمیته الزامی است.

 

*منظور از آسانسور در اینجا کلیه وسایل حمل و نقل عمودی، افقی و شیبدار شامل انواع آسانسور، پلکان برقی، پیاده‌رو متحرک و وسایل مشابه است.

**نحوه دریافت آرای غیر مستقیم توسط اولین هیئت مدیره مشخص خواهد شد.